Frimerker med personlig vri

Trykksaker er et hett tema når det kommer til bryllup, og det er ingen hemmelighet at vi gjerne ønsker oss noe unikt og personlig. Om det er save the date, bryllupsinvitasjoner eller takkekort som skal sendes – de har alle én ting til felles – de trenger frimerke.

Du har sikkert en telefon eller laptop full av blinkskudd som bare venter på å bli brukt? Save the date og bryllupsinvitasjonen er det aller første inntrykket gjestene får av bryllupet – hvorfor ikke gjøre det litt ekstra spesielt?

posten.no kan du designe dine helt egne og personlige frimerker – en perfekt løsning for deg som ønske en ekstra personlig touch.

Frimerkene kan designes helt etter deres ønske, og kan være med på å fortelle deres historie som brudepar eller de kan speile temaet for bryllupet. De kan designes med bilde av dere, det kan være initialene deres, bryllupsdatoen, illustrasjoner eller andre ting som passer deres stil og tema.

BILDETIPS TIL SAVE THE DATE OG INVITASJONER:
Bilder av ring og hender, favorittbilde av dere som par, bilder av at dere holder hender, forlovelsesbilder, monogram av initialer.

BILDETIPS TIL TAKKEKORT:
Bilde av brudeparet, buketten, fellesbilde av alle gjestene, brudeparet under middagen, bilde av paret som åpner brudekaken, detaljbilder av antrekk, ringer, lokalet eller andre minnerike bilder.

Trenger du tips til hva bryllupsinvitasjonene skal inneholde? Sjekk ut artikkelen Bryllupsinvitasjoner her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SHARE THIS STORY