bli publisert på Bryllupssnakk

Slik sender du inn foto

01

Velg ut maks 50 bilder og send inn via et nettgalleri som Pixieset eller lignende. Bildene skal ha lav oppløsning og ikke mer enn 2000 pikslers bredde og 72 dpi. Vennligst ikke send høyoppløselige bilder eller bidrag via DropBox, google docs, WeTransfer eller noe vi trenger å laste ned for å se, hvis du ikke har et gallerisystem send via en blogginnleggslink.

Slik sender du inn film/video

02

Vi tar også imot bryllupsfilmer. For å sende inn en film, vennligst send en e-post med lenke til en høydepunktfilm på ca 3-4 min. Hvis videoen blir akseptert trenger vi en Vimeo-lenke for filmen, samt ett mp4 Instagram teaserklipp på maks 30 MB som er størrelsestilpasset etter Instagram story eller feed. Det er ingen nødvendighet med tilpasset instagraminnhold men det skaper mer engasjement blant følgerne og mer eksponering for deg.

Retningslinjer for alle innsendninger

03

Vennligst alltid respekter personvernet til hvert par og fotografens kontrakter. Når du sender inn et bryllup, sørg for at du har tillatelse fra både brudeparet og/eller fotografen først. Dette er ekstremt viktig og en forutsetning for alle innleveringer. Vennligst ikke send oss ​​noe innhold uten forhåndsgodkjenning fra både paret og fotografen. Hvis bryllupet blir akseptert må du oppgi navn, nettadresser og Instagramkonton om det finnes for de leverandører som har vært med i bryllupet.

Tusen takk for at du vil bidra med inspirasjon på Bryllupssnakks kanaler!

Vi gleder oss til å se arbeidet ditt! Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.

Maks 14 dager.

Ekte Bryllup

Klar for å sende inn?

Alle innleveringer sendes til vår mailadresse:

Bryllupssnakk@gmail.com

Merk mailen med "Publisering Bryllupssnakk"

Om du har spørsmål kan du også kontakte oss direkte her