Pengegaver til bryllupet – med en personlig vri

Les mer om Stas og lag din ønskeliste her.

Godt etablert allerede og skapene fulle med det dere trenger? De fleste ønsker seg penger fremfor servise og kjøkkenutstyr, men å ønske seg penger føles litt kleint.. Med ønskelisten Stas blir gaveønskene mer personlige, gaven blir enklere å gi for gjestene og hyggeligere å motta for brudeparet.

Hvordan ønske seg penger?

Det kan kjennes litt småfrekt å annonsere at man kun ønsker seg penger, så må man lage en ønskeliste med ting man egentlig ikke trenger for å ikke provosere noen? Heldigvis ikke – det er lite bærekraftig og upraktisk. Vi har løsningen for hvordan man kommuniserer ønskene på en fin måte – uten flaue dikt eller kontonummer i bryllupsinvitasjonen.

Med Stas ønskeliste får gjestene en hyggelig fremgangsmåte å gi sin pengegave – uten å føle at man “betaler” for å være gjest eller at man gir en upersonlig gave.

Løsningen på dette er den nye, norske ønskelisten Stas! Med Stas kan dere ønske dere hva de vil – alt fra vaskehjelp, vinglass, brukt kajakk fra Finn.no, kunst, en finere middag eller bryllupsreise. Med Stas kan man ønske seg bokstavelig talt alt som koster penger – nytt, brukt, opplevelse eller tjeneste.

Best av alt er at Stas tilrettelegger for spleiselag mellom gjestene, uten at gjestene skal organisere det. Man kan derfor lage en liste med store og små ønsker, og gjestene velger selv hvilket beløp og ønske de vil bidra til.

Stas ønskeliste fungerer slik:

  1. Lag en ønskeliste og del lenken med gjestene.
  2. Gjestene gir bidrag til ønskene. De kan velge å gi hele summen til et ønske eller bidra med et valgfritt beløp.
  3. Dere åpner gavene digitalt og har hele tiden full oversikt over hva dere har fått og fra hvem.
  4. Etter bryllupet får man hele beløpet utbetalt på konto.

Hvordan gjøre ønskelisten personlig?

For gjestene er det en mye finere opplevelse å gi pengegaver gjennom Stas. De opplever at de er med å oppfylle drømmene deres – i motsetning til å gi et upersonlig pengebidrag. Jo mer personlig og spesifisert dere gjør ønskelisten, jo hyggeligere opplevelse for gjestene. Lag gjerne en rikholdig ønskeliste med ønsker i ulike priskategorier, og spesifiser gjerne om det er spesielle restauranter, kulturelle opplevelser eller steder dere drømmer om – det gjør listen mer personlig.

La listen reflektere hvem dere er som par. Drømmer dere om en miljøvennlig bryllupsreise på sykkel i Norge, brukte hagemøbler til uteplassen eller kokkekurs?

Eller drømmer dere om en reise til Maldivene, Zalto vinglass og SPA-behandlinger? La gjestene se for seg at de bidrar med en gave som vil bli hyggelig for dere som par å virkeliggjøre.

Populære gaveønsker i Stas akkurat nå:

  • To glass vin på flyplassen (“Endelig bryllupsreise!”) 300 kr
  • Middag på Michelin restaurant (“Vi har drømt om denne middagen i fire år!”) 6000 kr
  • Oppussing (“Endelig glatte vegger og nye farger i leiligheten”) 10000 kr
  • Sparing i aksjefond (“Til ferietur med barnebarna når vi er pensjonister” 5000 kr)
  • Donasjoner til gode formål

Norsk ønskeliste

Stas er utviklet og basert i Norge og 100% trygt å bruke. Når du skal opprette ønskelisten din, logger du deg på med Vipps. Pengegavene dine blir trygt oppbevart til etter bryllupet,  og overført til den kontoen du ønsker. Det er opp til dere å velge hvordan og når ønskene skal realiseres. Kanskje har behovene endret seg underveis?

Det er helt gratis å opprette ønskeliste i Stas. Gjestene betaler et lite gebyr når de gir gavene, dette blir tilsvarende, eller billigere, enn hva fraktkostnader av en fysisk gave ville vært.

Les mer om Stas og lag din ønskeliste her.

SHARE THIS STORY