Hei, takk for at du er her!

Det er vi som er Tesse & Amanda

gründerne av Bryllupssnakk. Vi møttes når Tesse (den blonde) var blivende brud og Amanda (brunetten) var Tesses bryllupsplanlegger.

Det var sånn det startet, men det ble fort til et veldig godt vennskap og et felles prosjekt; Bryllupssnakk!

Bryllupssnakk startet som et lite og morsomt prosjekt for å få opp gleden i planleggingen av bryllup igjen, etter at mange måtte utsette på grunn av corona. På kort tid utviklet Bryllupssnakk seg til mye mer enn bare det, og har blitt et stort bryllupscommunity for blivende brudepar. På våre kanaler håper vi å kunne gi masse bryllupsinspirasjon og glede i bryllupsplanleggingen.

Dere finner Bryllupssnakk på Instagram, podcast og her på vårt nettmagasin.

Foto: Nina B. Olson

Kjoler: Carefully Collected

Vi streber etter å være aktuelle

Vårt mål og ønske med

Bryllupssnakk

Vi vil være et friskt pust i bryllupsbransjen og en oppdatert og aktuell kilde til inspirasjon for våre brudepar. Vi kommer ikke til å publisere alle bryllup vi får inn men alle har mulighet til å få sitt arbeid publisert. Bryllupssnakk kommer til å fronte de beste kreatørene i bransjen, både de erfarne men også de unge, nye og lovende. Vi vil vise bryllup som har det lille ekstra!

er å inspirere blivende brudepar. Vi vil at våre følgere og lesere skal se på planleggingen som noe spennende og gøy. Vi vil at de ska våge å tenke nytt og gjøre sin egen greie.

Vi ønsker også å være en positiv og god aktør i bryllupsbransjen. Det er mange dyktige leverandører som florister, fotografer, konditorer mm som jobber hardt og fortjener å synes og høres. Vi vil skape en plattform der engasjement og passion lønner seg.

Dere har vel ikke misset at vi driver Norges beste

Bryllupspodcast?!

Har du noen forslag eller tanker rundt hva du skulle ville høre mer om i podden, Eller er du kanskje en bedrift som er intressert i annonsering?

KLIKK HER!

Listen the

Podcast

Våre 10 beste budsjettips

Bryllup er dyrt, så man vil jo gjerne spare der man kan. I denne episoden får du våre 10 beste budsjettips, så du kan spare penger men allikevel bevare eksklusiviteten.

Tesses drømmebryllup del 1

Tesse har giftet seg og fått sitt drømmebryllup. I denne episoden tar vi dere med fra Tesse står opp, gjennom first look og vielsen. Det kommer en del 2 hvor vi går gjennom mingling, middag og fest.

Bryllupssnakk podcast gir deg inspirasjon og konkrete tips i planleggingen mot drømmedagen. I podcasten får du også bli litt kjent med oss og i tillegg inviterer vi inspirerende gjester. Det kommer ny epsisode hver torsdag. Enjoy!

Vi har en gjest: Elisabeth Asserson

Denne uken gjestes Bryllupssnakk av "bride to be" Elisabeth Asserson. Navnet på alles lepper akkurat nå, da hun nylig forlovet seg med sin store kjærlighet friidrettsutøveren Jakob Ingebrigtsen. I denne episoden vil vi vite ALT.

Vi har en gjest; Andrea Sveinsdottir

I denne episoden gjestes Bryllupssnakk av Andrea Sveinsdottir som nylig har blitt forlovet. Vi snakker om hennes bryllupsplaner, går gjennom de upopulære meningene som har kommet inn på Instagram fra dere Snakkiser og selvfølgelig må Andrea svare på en This or That.