Hvordan velge forlover?

Hvem skal du velge som forlover? Hun som er rå på planlegging og har full kontroll på alt hele veien, han som er god på small talk men som med stor sannsynlighet glemmer ringene, eller hun som lager stemning og drar i gang festen? Skal du velge familie eller venner, én eller flere? Det å velge forlover kan være et vanskelig valg, men velg person utifra hva du ønsker deg ut av planleggingsprosessen og selve dagen. Ønsker du deg en forlover som bidrar mye og som blir med på alt fra kjoleprøving til fargepaletter eller ønsker du en forlover som bare møter opp på selve dagen uten å være delaktig i planleggingen?

Vårt beste tips er å velge en du føler deg 100% trygg på. En du vet kommer til å ta oppgavene du ber om på strak arm, og som skjønner hvilket ærefullt oppdrag du har gitt.

HVOR MANGE FORLOVERE SKAL DU HA?
For noen er det vanskelig å velge bare én, mens for andre er det én helt spesiell person som er selvsagt for oppgaven. Velger du én forlover er det færre personer å forholde seg til og færre meninger som skal tas hensyn til.  Velger du flere forlovere er det flere til å dele på oppgavene og flere hoder til å klekke ut gode ideer. Det trenger heller ikke å være likt på begge sider – om bruden har én forlover og brudgommen to – dette er helt opp til hvert enkelt brudepar.

Bilde: Canva

DE VIKTIGSTE OPPGAVENE
De åpenbare oppgavene til en forlover er å holde utdrikningslag, være med på bryllupsmorgenen, holde buketten, passe på slepet, sjekke at sminken ligger der den skal, holde kjolen på toalettet, og dersom det ikke er ringbærere så er det vanlig at brudgommens forlover har kontroll på disse. 

HVA KAN DU FORVENTE AV FORLOVEREN?
Det er er veldig ulikt hva slags forventninger en brud eller brudgom har til sin forlover. Et godt tips er å sette seg ned med en gang å snakke om hvilke forventninger dere har slik at det ikke blir noen misforståelser underveis. Det er også viktig at du som brud/brudgom tar initiativ og inkluderer forloveren i planleggingen, prøving av antrekk, valg som skal tas osv. Ikke forvent at vedkommende hiver seg rundt om de ikke vet hva du ønsker hjelp til.

Har du fått det ærefulle oppdraget med å være noens forlover? Sjekk gjerne ut artikkelen Tips til deg som skal være forlover her.

Tekst: Gry Anette Meiner // Toppbilde: Canva

SHARE THIS STORY