Bryllup med klassiske detaljer – Inger Helene og Daniel

Fotografer: Adele Grosås (fargede bilder) Marcus Valeur (Svart/hvit bilder)

Del av landet og sted for bryllupet
Sørlandet. To dagers event som startet med pizza og bobler på fredag på Apotekergården i Grimstad, og bryllupsdagen på lørdag var på Hotel Norge Lillesand.

Kjærlighet ved første blikk?
Vi møttes på Jacob Aal i Bergen, 17 mai 2013. Vi visste hvem hverandre var fra før, ettersom vi begge studerte på BI og fulgte hverandre på instagram, men vi hilste ordentlig på hverandre 17. mai 2013 – siden har det vært oss.

Frieriet
Daniel fridde i leiligheten vår i Oslo under corona locdown. Han hadde booket en tur til Fyri helgen han planlagt å fri, og det var utrolig kjedelig når nok en ting vi hadde gledet oss til ble avlyst pga corona. Men, Daniel disket da opp med date hjemme, vi pyntet oss, og så fridde han under middagen. Det var veldig personlig og fint.

Vielsen
Vielsen tok sted i fjære kirke i Grimstad. Vi jobbet hardt for å få tak i en prest på Sørlandet
som også vier likekjønnede ettersom det en hjertesak for oss begge. Det viste seg dessverre ikke å bli en enkel oppgave, men Inger Helene sin mor fant til slutt en pensjonert prest som ønsket å vie oss. Vi hadde familie og venner som talte og sang i kirken, og vielsen var veldig personlig og nær for oss.

Stilen
Klassisk. Vi kjørte fargene hvitt, blått og gull.

Favorittøyeblikk
Det er umulig å velge en ting, så her må jeg nevne noen. Det å se hverandre i kirken for første gang. Det var utrolig stort. Toastmasteren gjorde en helt fabelaktig jobb, talene var helt fantastiske, og stemningen var så utrolig god. Det var tydelig at det var en stor dag for flere av gjestene, og det varmet veldig. Vi hadde første dans ute, og under dansen så ble det poppet
konfetti over oss som svevde ned. Det var et helt magisk øyeblikk.

En (uforutsett) hendelse
Jeg (Inger Helene) hadde tatt de fleste forhåndsregler og følte jeg var godt forberedt på det meste. Det jeg ikke var forberedt på derimot, var at strømmen skulle gå i hele Lillesand fra kl halv 10-halv 12 på bryllupsdagen. Hår og sminke var ikke på plass, og kjolen var ikke steamet. Det var mildt sagt stresset stemning på Hamsun Suiten på Lillesand hotell der jeg og
min forlover og brudepiker stelte oss. Heldigvis hadde vi et super proft team med sminkør og frisør som tok utfordringen på strak arm. Sminkøren sminket meg i dagslys ved vinduet, og frisøren hadde med en trådløs rettetang fra ghd som hun krøllet håret mitt med. Da lyset gikk på 1 t før vi skulle dra til kirken var det tidens mest lettede stemning. Kjolen ble steamet, vi fikk tatt bildene vi ønsket og champagnen ble poppet. Etter den opplevelsen klarte jeg å senke skuldrene helt, da var jeg bare glad
for at vi hadde strøm og alt annet gikk på skinner resten av dagen.

Ditt beste råd
Steam brudekjolen dagen før. Tenk grundig over valg av toastmaster, en dyktig toastmaster setter virkelig stemningen! Vær nøye i valget av sminkør og frisør. Det at de jeg valgte var så profesjonelle og løsningsorienterte reddet morgenen for min del. Ha også gjerne en trådløs ghd rettetang med i tilfelle strømbrudd, den gjør susen.

Spillelisten
Inngangsmusikk: River Flows in you – Yiruma
Utgangsmusikk: God Only Knows- Beach Boys
Første dansen: Lets stay together – Al green
Inngang til middag: Happy – Pharell Williams

Bryllup med klassiske detaljer

leverandører:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SHARE THIS STORY