Intimt hagebryllup – Victoria & Victor

Fotograf: Sara Flyckt Photography – www.saraflyckt.com
Se bildegalleri og leverandørliste nederst i artikkelen.

Del av landet og sted for bryllupet
Västra Götaland, Kinnekulle, Sverige

Kjærlighet ved første blikk?
Vi møttes på treningssenteret der Victoria jobber. Relasjonen gikk fort fra treningskompiser til kjærlighet og vi fant hverandre. Vi kjente at vi fant vår soultmate og siden da har det vært oss. At vi ville gifte oss var en selvfølge og vi begynte tidlig i forholdet å prate om både forlovelse og bryllup. Tre måneder etter vi ble et par gikk Victor ned på kne og fridde, en regnfull oktoberkveld.

Frieriet
Victor hadde først planlagt å fri et annet sted, ved vannet, men været satt en stopper for de planene. Jeg hadde ingen anelse om at han hadde tenkt å fri den kvelden. Jeg husker at jeg satt i vår daværende leilighet i pysjen i sofaen og så på en serie, klokken var rundt 21 på kvelden. Victor ropte fra kjøkkenet og spurte om jeg kunne komme dit en tur. Han sa noe sånt som “Se her!”. Jeg fløy opp av sofaen og trodde det hadde hendt noe. Og der står han, med finbuksene på og holdt en ringeske i hånden. Jeg så på han og utbrøt “Hva, hva, hva!? Er det sant?” Før han gikk ned på kne foran meg og fortalte meg hvor mye han elsket meg og spurte om de magiske ordene “Vil du gifte deg med meg?”. Tårene trillet og jeg skrek ut “Jaaa!”. Kommer aldri glemme den kvelden.

Planleggingsprosessen
Når vi landet litt i forlovelsen begynte planleggingen ganske omgående. Vi kom fort frem til at vi ville gifte oss sommeren derpå og hadde da 9 måneder på oss til å planlegge. Vi begynte først med å bestemme dato. Det ble 03.07.21. Deretter lagde vi en plan på hva som måtte fikses måned for måned frem til den store dagen. Først ut var å booke kirke og fotograf. Begge var enige om hvordan vi ville prioritere og hadde likt syn på det mest – noe som gjorde planleggingen enkel. Victor hadde mye mailkontakt med de ulike leverandørene mens jeg la mer fokus på det estetiske som tema, farger, design, dekor og annet piff rundtomkring. En fordeling som funket kjempe bra! Vi kjente aldri at vi sto fast, men planleggingen rullet hele tiden på og vi opplevde heller ikke at det ble stress mot slutten. Vi er glade for at vi brukte litt ekstra tid på å lage en ordentlig tidslinje i starten av planleggingsprosessen.

Det vanskelige under planleggingen var å forsøke forholde seg til alle covid-restriksjoner (som stadig forandret seg!), det var ikke helt enkelt å bevare roen da vi hele tiden måtte tenke på en plan A, B og C. Vi ville heldigvis fra start ha et lite bryllup, med bare de nærmeste og totalt inviterte vi 26 personer. Det føltes helt perfekt for oss og vi lyktes med å følge plan A hele veien.

Vielsen
Vielsen ble holdt i Medelplana kirke på Kinnekullen, ikke lang fra rosehagen der mingling og fest senere skulle holdes. En fantastisk lys og vakker kirke som vi hadde dekorert i vårt temas stil. Presten hadde skrevet en så fin tale som kjentes veldig personlig og varm. Vi hadde også en solist som sang og en kantor som spilte piano. Vi hadde valgt personlige sanger og det var vanskelig å holde tårene borte. Helt klart det fineste stunden under hele dagen.

Stilen
Vår stil var ganske selvklar fra starten. Beige og tørkede vekster med innslag av gull og rosa – ble vårt gjennomgående tema. Bohemskt med en følelse av luksus helt enkelt. Vi gjorde mye av dekorasjonene, alle trykksaker og de tørkede blomsterdetaljene selv. Alt ble så personlig og fint, selv om det var tidskrevende.

Hva var det beste med dagen?
Det beste med dagen var i følge oss begge to, vielsen! Det var en helt magisk stund å få gå inn i kirken sammen, lyklige og pirrige, og etterpå danse ut av den som mann og kone! Andre høydepunkt var fotograferingen før vielsen (der vi fikk klemme og holde rundt hverandre masse!) og middagen med alle følelsesladede taler.

En (uforutsette) hendelse
En spennende og fantastisk overraskelse var at våre toastmastere og foreldre hadde booket inn en lokal kjendis/komiker/trubadur som kom inn og høyde middagen og feststemningen til skyene. Han hadde et skikkelig show hvor han sang, spilte gitar og hadde humoristiske innslag helt frem til 01:30 og gjorde hele middagen og festen uforglemmelig.

Beste råd
Våre beste råd til andre som skal gifte seg er å gjøre en så detaljer tidsplan som mulig tidlig i planleggingen. Det minsker risken for at det blir stress på slutten. Et budsjettips er at om det skal handles inn en hel del dekor eller annet til bryllupet, så kjøp litt hver måned så føles det ikke som alle utgifter kommer på en gang. Husk også å planlegg små stunder under dagen der du og din blivende har mulighet til å være litt alene. få mulighet til å kjenne på stunden, prate litt uforstyrret og kysse. Det er noe vi er så glade for at vi gjorde!

Spillelisten
Inngangsmusikk: Best part of me – Ed Sheeran (instrumental version)

Utgangsmusikk: The Way You Make Me Feel – Michael Jackson

Første dansen: If You Love Her – feat. Meghan Trainor

leverandører:

Fotograf: Sara Flyckt Photography – www.saraflyckt.com

Festlokalet: Telt fra Rentatent i mine foreldres hage

Florist: Myntaflowerstore

Hår: Kompaniet Johanna

Make-up: Sminket meg selv og hadde makeup artist Sminkverket til forlover og toastmadame

Kjole: Carolines Brud Bal & Gala

Forloverkjole: Carolines Brud Bal & Gala

Sko: Din Sko

Dress: Asos

Catering: Mattiasmat

Trykksaker: Lagde selv

Bryllupskake: Konditori Nordpolen

Underholdning: Trubadur Billy Granath

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SHARE THIS STORY