Bohemsk sommerbryllup – Zana & Christoffer

Fotograf: Sara Flyckt
Se bildegalleri og leverandørliste nederst i artikkelen.

Del av landet og sted for Bryllupet
Mulljsö, Sverige

Kjærlighet ved første blikk?
Vi møttes for første gang i 2016 på et fitnessevent. Egentlig var det virkelig en tilfeldighet at Christoffer skulle dit da han egentlig ikke var involvert i fitnessverden som jeg selv var på den tiden. Likevel drøyde det til 2018 før vi hadde vår første date, av ulike omstendigheter.

Jeg bodde i Lund på denne tiden og Christoffer i Jönköping (Litt over 3 timer med bil fra hverandre). Men etter ca 8 måneder med distanse inklusiv en backpackerreise i 3 måneder i sydøst Asia for meg, så bestemte vi oss for at jeg under sommeren 2019 skulle flytte til Jönköping. Det skal også tillegges at Christoffer besøkte meg i Asia, ca rundt vår 5e date. 

Frieriet
Vi feiret vår 1 års dag i Roma 2019. Så på årsdagen veldig tidlig den morgningen, ville Christoffer ta meg med på en morgenpiknik. Vi gikk og gikk i en stor men vakker park, og når han til slutt valgte en fin plass så fikk jeg en kjærlighetsforklaring etterfulgt av et frieri 

Planleggingsprosessen
Det kan være utrolig stressende å planlegge bryllup! Vi hadde fra starten tenkt efter mange om og men, å reise til Bali August 2020 for å gifte oss der, bare vi to uten gjester. Men covid-19 satte en stopper for våre planer og vi utsatte det til året etter. Vi hadde nå istedenfor bestemt oss for å gifte oss i Sverige, med gjester! Når prosessen begynner innser man at det er en hel del å tenke på, og for å gjøre ting litt enklere tok jeg kontakt med en fantastisk bryllupskoordinator som hjalp oss med hela prosessen. Uten henne hadde vår dag ikke blitt som den ble, magisk! Navnet på denne engelen er Linn Sunesson Heimdal.

Vielsen
Vi valgte å vie oss borgerlig og utendørs. Ingen av oss er særlig troende og vi syntes derfor at kirkebryllup ikke var noe for oss, selv om det kan være helt fantastisk det også! Den dagen hadde vi utrolig flaks med været. Svensk sommer er ikke alltid til å stole på, men 29 grader og skyfri himmel var jo nesten som å være på Bali 

Stilen
Vi ønsket oss et avslappet, romantisk og samtidig festlig bryllup. Da alle våre venner og familie i prinsippet bor på ulike steder, så derfor var nesten hele gjestelisten tilreisende.

Derfor valgte vi en to-dagers feiring der vi kvelden før bryllupet hadde en samling på ”Piren” uteservering, som finns i Jönköping. Det ligger utrolig vakkert ved vannet, og vi hadde fantastisk vær denne kvelden også. 

På bryllupsdagen gikk alt som vi ønsket, hva gjelder servering, vielse og fest. Vi hadde også et liveband på plass Saxonthebeat som spiller loungemusikk med saxofon og beach-house stil. Jazz er noe vi begge liker så saxofonmusikken nøyt vi virkelig.

Favorittøyeblikk
SÅ VANSKELIG! Hvordan kan man svare på det? Selvfølgelig at hele dagen virkelig fløt uten bekymringer og at vi faktisk ble gift. Jeg tror det beste faktisk var at vi kunne gjennomføre det. Vi hadde ca 50 gjester, som var taket for antall personer på private sammenkomster som ble godkjent 1 juli, (vi giftet oss den 17e juli). Og at man var så utrolig takknemlig for å ha alle nære og kjære, samlet på en og samme plass. Det i seg selv er en rar men fantastisk følelse.

En (uforutsett) hendelse
Jeg må si slutten av vielsen! Rett før vi er ferdige med den, og skal  gå ut så ser jo vigsleren som vanlig ”da vil jeg presentere for første gang, herr og fru..” ROHANI! Roper hun. Jeg skjønner ingenting og tenker at “hun må ha sagt feil? Men jaja samme det» Til historien hører at jeg heter Rohani til etternavn, og Christoffer het da Kjellin. Jag hadde fortalt for han når diskusjonen var oppe om navnebytte at jeg veldig gjerne ville beholde mitt navn, og altså ha dobbeltetternavn, da det bare er jag og min mamma i Sverige som heter det i vår slekt. Jag har med andre ord ikke så stor slekt her i Sverige. 

Uansett, så har Christoffer i utgangspunkt i mitt ønske da sagt til vigsleren at det er sånn hun skulle presentere oss på slutten – uten at jeg visste det! Når vi senere går ut fra vielsen i takt til You’re the first, the last, my everything med Barry White og vi har komme lite avskilt fra gjestene, så spør jeg Christoffer: ”Hørte du at hun glemte å si ditt etternavn?” Han svarte :”Det glempte hun ikke. Jag har valgt at vi skal hete Rohani, for jeg vet hvor mye det betyr for deg.” Ja…. Jeg gråt masse!!

Ditt beste råd
Finn ut hva som faktisk er viktig for DERE. Fokuser på det og ha med det i deres planlegging. Det er så lett å tenke at ALT må være perfekt. Men det må det ikke! Det kan også være vanskelig finansielt å få alt akkurat perfekt. Så tenk på de bitene dere vil legge ekstra krutt på, for eksempel, om der er viktig at maten skal komme fra et spesielt sted, eller musikken og liveband er det dere vil legge mest penger på for å få til den stemningen dere ønsker, osv.  Og gjør en prioriteringsliste! Det kan være godt å falle tilbake på når man blir en bridezilla  Har dere mulighet- få hjelp av en bryllupskoordinator! Det trenger ikke koste skjorta, og de fleste har ouike opplegg som de tilbyr.. 

Sist men absolutt viktigste: NYYYYYT!!!! Dagen går skummelt fort, så ta innover dere øyeblikkene. Det er deres store etterlengtede dag som dere har planlagt så fint, nyt den!

Spillelisten
Inngangsmusikk: How long will I love you – Ellie Goulding (jag gick ensam, och Christoffer stod vid vigselplatsen och väntade)

Utgangsmusikk: You’re the first, the last, my everything – Barry White.

Spesielle sanger: litt persisk musikk da jag har mitt opphav derfra.

leverandører:

Fotograf: Sara Flyckt

Festlokale: Näs gård, Mulljsö

Florist: Mimosa blommor

Hår/Make Up: Sebastian Iskander

Kjole: Bröllops fabriken (festkjole fra ASOS)

Sko: ASOS

Forloverkjoler: ASOS

Dress/Smoking: Smoking, Kristina brud och fest

Mat/Catering: FC Gruppen

Trykksaker: Laget selv

Bryllupskake: Daniellas Bakverk

Underholdning: Saxonthebeat

Transport: OMNI busslinje

Bryllupsplanlegger: Linn Sunesson Heimdal

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SHARE THIS STORY