Hagebryllup i Asker – Celine & Preben

Fotograf: Piil Photography
Se bildegalleri og leverandørliste nederst i artikkelen.

Del av landet og sted for bryllupet
Østlandet, Asker.

Kjærlighet ved første blikk?
Vi møttes i 2011 igjennom nå felles venner, da Celine var med på «det store korslaget» og kjapt ble god venn med Prebens gode venn, Snorre som også var med på tv-programmet. Videre samme året og 2012 var vi gjentatte ganger på samme tilstelninger og i samme vennekrets, der flørt utviklet seg til romantikk og kjærlighet. Det tok likevel over 1 år fra vi møttes til vi ble sammen, men har ikke vært foruten hverandre siden. 

Vi møttes i 2011 igjennom nå felles venner, da Celine var med på «det store korslaget» og kjapt ble god venn med Prebens gode venn, Snorre som også var med på tv-programmet. Videre samme året og 2012 var vi gjentatte ganger på samme tilstelninger og i samme vennekrets, der flørt utviklet seg til romantikk og kjærlighet. Det tok likevel over 1 år fra vi møttes til vi ble sammen, men har ikke vært foruten hverandre siden. 

Frieriet?
En lørdag i juni, 2020, skulle vi ha datenight etter at Celine var ferdig på jobb. Det var 30grader og nydelig sommervær. Preben pakket med seg forskjellige drikke, sittepledd, takeaway fra Troys burger og rigget oss til i Frognerparken, denne fine sommerkvelden. 

Kvelden var av den magiske typen, som man ønsker at aldri skal ta slutt. Oslos fantastiske atmosfære, stemningen, god mat og verdens beste overraskelse når Preben fridde på en benk i solnedgang, i en mer skjermet del av Frognerparken. Både champagne og tårer flommet over når C sa ja. Endelig! 

Planleggingsprosessen
Å planlegge bryllup i pandemi er ingen enkel sak. Usikkerhet, utsettelser, frykt og frustrasjon var alle faktorer som spilte inn, i tillegg til ekstasen over å planlegge et bryllup. Vårt bryllup- herregud så fantastisk koselig prosjekt å ha sammen. 

Selve prosessen gikk veldig fint, da vi stort sett var enige i de fleste valg. Vi er ofte samstemte, men Celine var tidlig den som tok mesteparten av styringen. 

Vi fikk god hjelp av familiene våres til stort og smått, og spesielt tett hjelp og planlegging med både Celines mamma og søster, som også var forlover. Celine og hennes mor brukte mye tid på å finne, kjøpe inn og planlegge detaljer, en veldig koselig mor og datter- syssel, som verdsettes ekstremt høyt. Det var så godt å få hjelp av mamma, da for det første hun er ekstremt god på dekorasjon og det å være vertinne, og for det andre at bryllupet skulle finne sted hjemme hos foreldrene mine, der de giftet seg 26 år tidligere. Utrolig koselig, rørende og vakkert.

Vielsen
Vi hadde en borgerlig vielse med Askers ordfører, Lene Conradi, der fokus var oss og kjærligheten. 

I tillegg fremførte brudens venninne, Fride, en fantastisk låt «fordi jeg elsker deg» akkompagnert på gitar av enda en venn av brudeparet, Andreas. 

Vielsen fant sted i brudens barndomshjem ved sjøen, nede på odden med Oslofjorden som «backdrop» og havet nærmeste nabo. 

Vi hadde hvite cocktailbord nede på odden, med hvit løper mellom bordene og blomsterbue med grønne planter, hvite roser og hvitt stoff hengende. Super romantiskGjestene stod på hver sin side med bobler i glasset, godis på bordene og friske roseblader i kremmerhus, klare til å kastes i været på utmarsjen. 

Etter vielsen var det mingling med mat og prosecco, samt kakekutting og fotografering. 

Stilen
Romantisk og elegant. Bryllupsfesten fant sted i et fantastisk stort og flott telt i familiens hage, med panorama-utsikt til havet. Teltet var ekstra spesielt da det var spesial-tilpasset til hagen, og med glass-vinduer vendt ut mot sjøen. What a view! 

Vi ønsket å ha et skikkelig lekkert opplegg, med store blomsterbuketter med peoner, roser og grønt, flotte glass og detaljer som gjorde det lille ekstra. Både brudekjole, blomsterbukett, pynt, invitasjonene og borddekorasjon speilet den romantiske stilen. Fargepaletten til vårt bryllup var grønt, dus rosa og hvitt. 

Vi ønsket en delikat og lukseriøs stil,i kombinasjon med et personlig preg ved at det var «hjemme». 

Vi leide inn hovmester og servitører som alle bidro til at kvelden gikk smooth, slik at alle kunne nyte sommerkvelden, maten, talene og hverandre.

Favorittøyeblikk?
Det beste med dagen var stemningen og kanskje spesielt når Celine kom gående ned bakken med pappaen sin, til vakker musikk, i vakre omgivelser. Stemningen var til å ta og føle på— og det var det første bryllupet på veldig lenge! 

Etter covid så fryktet vi litt at gjestene ville være engstelige for sosialt lag med 80 gjester, men tvert imot. Det var magisk stemning hele dagen og «overtenning»  på en fantastisk fest som gikk altfor fort, tross at festen holdt på til klokken 06 om morgenen.

En (uforutsett) hendelse
På morgenen på bryllupsdagen viste seg å skulle bli noe mer stressende enn først tenkt, da Preben skulle kjøre Celine til frisøren og oppdager at bilen er punktert. Celine hiver seg i en taxi og blir 

fin på håret, mens Preben må ringe forsterkninger og brette opp ermene for å skifte dekk. Vi begge kom oss til bryllupet i tide, tross litt stressende morgen.

Ditt beste råd
Bruk tiden sammen, nyt hvert sekund og ikke overtenk. Hold tale hvis du vurderer det og minn deg selv på at følelser bare er vakkert. 

Husk at det er deres dag og at dere får tid sammen til både små og store øyeblikk. Dagen gikk så utrolig  fort, så skulle vi gjort det om igjen, så ville man gjerne hatt en hel helg sammen med gjestene sine. 

Invester i fotograf og gjerne servitører/hovmester hvis du er i tvil. Det gjorde at alt rundt middagen og festen gikk på skinner, så alle kan slappe av. 

Tips til andre brudepar vil også være å ta seg fri / reise bort noen dager etter bryllupet for å forlenge bryllupsboblen.. Vi gjorde nemlig ikke det, og hverdagen kom litt for kjapt på. Derimot ventet vi 4-5 mnd før vi dro på bryllupsreise og tror vi på denne måten har forlenget følelsen av både nygift og nyforelska. Skikkelig digg å reise bort i januar, anbefales!! 

Spillelisten
Inngangsmuskkk: Tale as old as times – instrumental. Fra Disney, Skjønnheten & udyret. 

Utgangsmusikk: Signed, sealed, delivered – Stevie Wonder.

Første dans: The way you look tonight – Tony Bennett.

leverandører:

Fotograf: Piil Photography

Festlokalet: Privat

Flortist: Bloom

Hår: Benedicte på Gevir Eger

Makeup: Jeg sminket meg selv

Kjole: Stella York, Kristins brudesalong

Sko: Zalando

Dress/Smoking: Smoking, House of Singles

Mat/catering: Foodoccasion

Telt/utleie: Utleiekompaniet

Trykksaker: Venninne

Kake: Cakes by Hancock

Underholdning: DJ Henryland

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SHARE THIS STORY