5 tips til brudekjoleprøving

Som kommende brud er jakten på den perfekte brudekjolen ett av de viktigste punktene i bryllupsplanleggingen. Kanskje har du drømt om å gifte deg så lenge du kan huske, og kanskje har du allerede en sterk formening om hvordan drømmekjolen ser ut? Brudekjoleprøving er ofte forbundet med glede, spenning og positivitet, men det kan også oppleves som litt overveldende.

Vi gir deg 5 tips til hvordan du kan få mest mulig ut av brudekjoleprøvingen.

PLANLEGG I GOD TID
Planlegg godt på forhånd, og bestill prøvingstimer i god tid slik at du har tid til å prøve og teste ulike stiler og design. Det kan også være smart å teste ut ulike salonger – både med tanke på utvalg av kjoler, bestillingstid og service.

GJØR RESEARCH
La deg inspirere av magasiner, nettsider, pinterest og sosiale kanaler! Lag deg gjerne et moodboard med ulike stiler og materialer, og ta et dypdykk inn i brudekjoleuniverset! Noen har en sterk formening om hvordan kjolen skal se ut helt fra start, mens andre har lite eller ingen preferanser. Det er smart å ha gjort seg opp noen tanker på forhånd, slik at du har noen holdepunkter når du kommer på din første prøvingstime.

HA ET ÅPENT SINN!
Selv om du kanskje allerede har sett for deg hvordan kjolen din skal se ut, anbefaler vi å møte til prøvetime med et åpent sinn. Vær åpen for å prøve ulike kjoler, gjerne også de stilene du absolutt ikke hadde sett for deg. Kanskje blir du positivt overrasket?

brudekjoler
Bilde: Canva

BRING IN THE (SMALL) SQUAD!
Du trenger ikke et helt entourage for å prøve brudekjoler. Alt for mange meninger er ikke nødvendigvis det beste. Inviter med deg én eller to personer som du stoler på og som du vet vil gi deg en ærlig tilbakemelding. 

FOKUSER PÅ FØLELSEN
Hvordan vet du at du har funnet den rette kjolen? Fokuser på følelsen den gir deg! Om du føler deg trygg, vakker og komfortabel i kjolen vil dette skinne gjennom på bryllupsdagen!

Husk at brudekjoleprøving skal være en morsom og positiv opplevelse! Om du finner drømmekjolen din på første forsøk, eller om du bruker litt tid på å finne den rette – nyt prosessen og velg den kjolen som får deg til å føle deg som den vakreste versjonen av deg selv.

Lykke til!

Toppbilde: Canva // Tekst: Gry Anette Meiner

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SHARE THIS STORY