Drømmer du om et magisk teltbryllup omgitt av fargerike blomster og nydelig natur? Ah, det gjør vi også. Et teltbryllup er helt fantastisk, og det beste av alt er at du kan ha det (nesten) akkurat hvor du vil! Kanskje har du et drømmested ved vannet, et familiested på fjellet eller kanskje en egen hage hvor du ønsker å gifte deg? Dette er absolutt mulig dersom du velger teltbryllup.

Det er likevel noen ting du bør tenke på, og vi anbefaler deg å få en god oversikt over alle kostnader før du tar den endelige avgjørelsen.

LOKASJON
Et telt bør stå forholdsvis rett, i alle fall dersom du planlegger å ha gulv. Sjekk at stedet hvor du ønsker å sette opp teltet er egnet for det. Er det kjøkken i nærheten eller må det leies inn et eget telt til dette? Er det tilgang til toaletter og mulighet for kjøling av mat og drikke? 

Bilde: Canva

ALT MÅ LEIES INN
Om du leier et lokale vil det sjeldent være behov for å tenke på bord og stoler. Går du for teltbryllup må du potensielt skaffe/leie inn alt dette, i tillegg til glass, tallerkener, bestikk, duker, pynt osv.

STRØM
Strøm er noe som ofte blir tatt for gitt, det finnes vel alltids en stikkontakt i nærheten! Og ja – det gjør det helt sikkert. Men – et teltbryllup krever gjerne mer enn en vanlig stikk. Om det ikke er noe kjøkken i nærheten må du kanskje ha ekstra strøm til det. Det samme gjelder for kjøling av drikkevarer og evt oppbevaring av mat. Kanskje er det også behov for vifter om det er veldig varmt i været, eller varmekilder dersom det blir kaldt utover kvelden.

Tekst: Gry Anette Meiner // Toppbilde: Canva

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SHARE THIS STORY