Slik får du lengre og sunnere hår til bryllupsdagen

Artikkelen inneholder annonselenker.

Ønsker du lengre og sunnere hår til bryllupsdagen? Kanskje ønsker du å spare ut håret? Jo kjappere du kommer i gang med gode hårrutiner, jo bedre – og noen kan du begynne med allerede nå! Her gi vi deg noen gode tips på veien.

SUNT OG FRISKT HÅR
Det starter gjerne med sjampo og balsam – men hvilke produkter skal du bruke? Her er det mye å velge mellom og vårt tips er å prøve deg frem og finne noe som passer for ditt hår. En god start kan være Olaplex Bond Maintenance Duo – denne passe til alle hårtyper og gir deg masse fukt – noe som igjen gjør at håret føles friskt, sunt og sterkt.

SPARE UT HÅRET TIL BRYLLUPSDAGEN?
Vi er alle utstyrt med ulik hårkvalitet, men i gjennomsnitt vokser håret ca 1 cm i måneden. På den måten kan du jo regne ut (sånn ca) hvor langt hår du har på selve bryllupsdagen. Er du en av de som føler at håret kommer til en viss lengde og deretter stopper opp? Da er det mest sannsynlig fordi det slites av i tuppene og ikke fordi det slutter å vokse. Ved hjelp av gode produkter og riktig stell av håret så kan du faktisk unngå dette du også.

Jeg hadde selv utfordringer med mitt hår og følte at jeg alltid måtte klippe meg når håret kom til en viss lengde. Jeg har nå testet hårmasken Leave In Molecular Repair Mask fra K18 en lang stund, og den har gjort underverker for håret. Nå vokser håret seg langt uten å knekke i tuppene, så dette produktet kan jeg varmt anbefale. Håret blir så mye sunnere!

SLITTE TUPPER OG HÅRSTRÅ SOM KNEKKER
Sliter du med slitte tupper og hårstrå som knekker? Et tips her er å stusse håret regelmessig, da vil håret oppleves friskere og sunnere. Vær også nøye på hvilke hårbehandlinger du tar – farger eller bleker du håret ditt ofte vil dette også påvirke kvaliteten på håret ditt. Snakk gjerne med frisøren din og fortell hva målet ditt er slik at dere sammen kan legge en plan frem mot bryllupet.

Et ekstra lite tips: bytt gjerne ut rettetang og krølltang med varmluftsprodukter – disse er gjerne mer skånsomme for håret. Vi kan varmt anbefale varmluftsbørsten fra Camilla Phil.

Bilde: Canva

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SHARE THIS STORY