Christi er 29 år, samboer med Niclas og mamma til to søte jenter. Hun jobber med foto og sosiale medier, og er en kreativ sjel med et stort hjerte for baking og matlaging.

instagram ikon

Min morgen starter alltid på badet, med en kopp kaffe og hudpleie. Så er det hår, sminke og frokost. Frokosten består av gresk yoghurt med honning, eple og valnøtter.

DUFT:
Min favoritt duft er Yves Saint Laurent, Libre Eau De Parfum!

HUDPLEIE:
House Of Dohwa pudder ansiktsrens fra KaRebeauty. Denne rensen brukes med vann og fjerner sminke på 1 – 2 – 3, og etterlater huden ren og utrolig myk. Den må bare testes! Jeg bruker også resten av serien til House Of Dohwa – elsker den.

Bruker også Serum Q10, B12 og Peptide, både morgen og kveld. Liker kombinasjonen av disse og de gjør mye bra for huden min. Jeg får en jevnere hudtone, økt kollagenproduksjon, reduserer pigmentflekker, fine linjer og rynker.

KROPPSPLEIE:
Til kroppen foretrekker jeg en god og fet krem. En sjelden gang bruker jeg også selvbruning fra Bondi Sands. Den gir alltid et fint og naturlig resultat.

HÅRPLEIE:
Uten tvil en god hårolje/hårserum! Jeg bruker Fit Your Skin Star Shine Hårserum fra KaRebeauty. Perfekt nå på vinteren når man ofte får litt statisk hår. Håret får en fin glans uten å bli fett eller oljete. Kommer aldri til å bytte ut denne!

Ringblomstsalve! Aldri mer tørre lepper! Den kan også brukes på små sår, og du kan kjøpe den eller lage den selv om du vil ha den helt naturlig.

Målene for 2024 er å satse mer på egne drømmer innen foto, og ikke bry meg så mye om hva andre tenker. Jeg vil også få til 3 treningsøkter i uken – det gir meg så mye, både fysisk og psykisk.

Speed Drive av Charli XCX – den får meg til å tenke på bestevenninnen min og på hvor heldig jeg er som har henne.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SHARE THIS STORY