Amanda Berland

Amanda er 28 år, og jobber som rådgiver i et kommunikasjonsbyrå i Oslo. Til tross for en travel hverdag er hun opptatt av å ta vare på kropp, hud og hår - og hun elsker å teste nye produkter for å perfeksjonere rutinene sine.

instagram ikon

Jeg er egentlig ikke så glad i nyttårsforsetter ettersom jeg er tilhenger av at man alltid skal jobbe mot å være den beste versjonen av seg selv. Så, i 2024 skal jeg fortsette med de gode treningsrutinene mine, fortsette å ta vare på hud og hår, og kanskje begynne å ta meg tid til å spise frokost om morgenen.

DUFT:
Min favorittduft er Rose of No Man’s Land fra ByRedo. Dette var bryllupsaparfymen min som jeg kun skulle bruke ved spesielle anledninger for å få en påminnelse om verdens beste dag, men jeg elsket den så mye at jeg har begynt å bruke den til hverdags også. På ønskelisten til våren står La Tulipe fra samme merke - så fresh!

HUDPLEIE:
Jeg har brukt flere år på å perfeksjonere hudpleierutinen min, og har vært gjennom en del prøving og feiling før jeg endelig fant en rutine som er perfekt for min hud. Mine ride or dies er C E Ferulic fra Skinceuticals (svindyrt, men verdt det) og Face Formula fra Elixir Cosmeceuticals. I tillegg er jeg veldig nøye med å rense huden på kveldstid for å få vasket av dagen ordentlig, og jeg eksfolierer med Glyactil pads fra Elixir et par ganger i uken. Et produkt som også må nevnes er SOS Paste fra Elixir som redder et hvert kviseutbrudd.

KROPPSPLEIE:
Moisture-Rich body lotion fra Clarins - the best there is! Og tørroljen med shimmer fra Nuxe på kroppen om sommeren når man skal vise litt hud. Sistnevnte brukte jeg faktisk i bryllupet mitt også!

HÅRPLEIE:
Tørrsjampoen fra Living Proof har reddet ekstremt mange dårlige hårdager for min del, og jeg har ikke kommet over et produkt som kan måle seg med den. Jeg har også begynt å ta vare litt ekstra vare på hodebunnen min, og er veldig glad i Magic Elixir fra Kiehl’s som jeg bruker en gang i uken. Og ikke minst, alltid varmebeskyttende før styling!

Dermapen og brow lamination! Man kommer langt med en glødende hud og stelte bryn - selv på de dagene man føler seg mest dritt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SHARE THIS STORY