Beautysnakk med

Helene Sunde

Helene er 26 år og er fra Oslo. Hun jobber til daglig som innholdsprodusent og føler virkelig at hun lever ut flere av sine barndomsdrømmer om dagen. Hun elsker å leke seg med klær og sminke og et kamera har hun flydd rundt med siden hun var en liten jente.

instagram ikon

Inneholder annonselenker.

Jeg har som mål å bli flinkere til å nyte de små tingene i hverdagen. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er et ganske stresset menneske som liker å holder meg opptatt, men jeg merker at jeg stadig hiver etter mer og sjeldent tar meg tid til å nyte de fine tingene som skjer rundt meg både når det kommer til karriere men også på privaten.

Drømmene mine for 2024 må være å oppleve mest mulig. Reise, si ja til de tingene jeg virkelig har lyst til, være mer spontan og gi litt mer f rett og slett!

Jeg har ikke én spesiell låt, men jeg er født på 90-tallet og er en sucker for gode, gamle klassikere fra 1990 - 2000 tallet.

SMINKE:
Blitt helt hektet på Beauty Act Sunkissed Baked Bronzer, men som øyenskygge! Elsker resultatet den gir på lokket og hvor fort det går. Føler sminkelooken ser mye mer helhetlig ut med engang! Eller L'Oréal Color Rich Lipstick i 235 Nude, klarer ikke å velge!

DUFT:
Ahhh Thé Matcha 26 fra Le Labo er min nye favoritt! Elsker denne.

HUDPLEIE:
Huden min elsker Dr. Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence

KROPPSPLEIE:
Et lite tips, Nivea Rich Nourishing Body lotion etterlater en sinnsykt fin glød. Rimelig er den også!

HÅRPLEIE:
Jeg ble tipset om Joico Style & Finish Body shake her for noen dager siden og denne gjør virkelig underverker for flatt og kjedelig, nordisk hår. Elsker volum!

Kanskje litt klisjé, men prioriter de tingene som gjør deg glad i hverdagen. Ingen sminke, parfyme eller produkter vil slå et fint og genuint smil.

Her finner du Helene sine favorittprodukter:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SHARE THIS STORY